And you watched as your brains fell out through your teeth

in my dreams you're alive and you're crying
as your mouth moves in mine
soft and sweet.
rings of flower 'round your eyes
and i love you for the rest of your life


Neutral Milk Hotel – Two-Headed Boy Part Two

grejen är att det är ett mästerverk.



Remember the sound of your voice, but none of what you said.

Hur jag inte ens kan se minnet framför mig, för att det är så starkt upplyst.

och kom till insikt, hur människor som aldrig varit av större betydelse för mitt liv syns klart när jag tänker på dem, kan se dem exakt. men alla jag någonsin känt någonting alls för, jag vet inte alls hur de ser ut, om jag tänker på dem.

remember the sound of your voice but none of what you said, remember the burning in my body and the buzzing in my head, and i do remember your voice.

det är sådant.

placing fingers through the notches in your spine

JAG KUNDE INTE HÅLLA MIG.
Kära vänner jag har photoshop, hur stor självbehärskning tror ni jag har egentligen, självklart var jag tvungen att spexa till det och bara för en gång i mitt liv låtsas att jag är ett emo nånstans där 2007/2008 som lägger upp bilder på mig själv på apberget.se där jag inte har någon tröja, tittar neråt och har skrivit in en kent-text för bästa vinning. så jag tog en sån bild sen skrev jag in en kent-text, jag kunde inte hålla mig. tog en annan bild som vart finare men jag vill inte få strange e-mails från nån som sett min bild på en porrsajt så den andra, bättre bilden fast med ett uns mer kroppsaction, får va som det heter.




först ciggans nya haircut som får henne att se ut som en BD-poppare och nu dethär, reminissing down memory lane indeed, det måste ha varit bättre förr.

körtelfebern gamla vän you fought well this time around.


efter en vecka av idogt motarbetande mot min egen kropp, ett idogt motarbetande av den sällsynt idoga typ man endast ser i låt säga sagan om de två tornen just när det börjar bli really heavy borta vid helm's deep eller va det heter, så kunde jag i lördags meddela att ett stråk av energi återigen gled igenom mig halleluja.

har fortfarande körtelfebern. vilket är eine plage. men har motat bort det värsta med kinesiska flummagummaörter och timmar och återigen timmar inom hemmets fyra väggar som det heter. nu är det bara att pray att det dröjer några månader innan le illness har gathered strength och blommar ut igen. jag menar den har haft min kropp i sitt våld sen början av juni kom igen. men, man skola njuta av stundens härlighet så what can i say mer än körtelfebern tack för en god match och; 

Cornelis Vreeswijk – Halleluja, jag är frisk igen


She says; I live my life like a diamond.

hade sämsta natten av feberyrande, febersvettande, feberorolig sömn och inkommande samtal från noll ett tills noll fyra då ljudet på mobilen åkte av, kära vännen:: this the line where i get up and walk out, this the line where you get drunk and you yell och sen vakna, säga Jag kan inte, gå till skolan, sen pop a pill och sen änteligen sömn till klockan tolv

snälla måste bli frisk snart herregud hur mycket orkar man med

och igår var första dagen på skolan och ALLT KOM TILLBAKA TILL MIG
hur man mådde
hur man var
hur alla andra var
hur trött man var
men hur man mådde
- kom hem och duschade länge

she says: i live my life like a diamond, bright, and hard like a diamond.

måste gå uppåt från här.



sulk

each time it comes it eats me alive i try to behave but it eats me alive

You are so pretty, when you're on your knees

Jag kommer att gilla att kunna sova på kvällarna igen, kommer gilla att gå över haga till skolan de dagar man kan ta tio trettio till stan, jag kommer att gilla helgerna. kommer att gilla att det är höst och man kan sitta på pilgatan och sen gå till bussen genom högarna av höstlöv. 

åh herregud på onsdag börjar skolan igen.

back to the garden


Från splittret av sot i din mun, från granaterna du kastade inåt.

cyklar, sitter med anna vid östras grusplan och hon köper ostkrokar på statoil mitt i natten, cyklar mer, sover i mitt bästa luktminne och det enda som står mellan mig och drunknandet i den bottenlösa sorgen är hunden som sover bredvid mig(man kan inte vara nere med en hund som lägger sig på kudden bredvid en) går till mammas jobb då jag vaknar, hon ger mig frukost, äter mer på nolia, badar i bygdeå och klappar på hästar som byter kärlek mot gräs, hör Blue Skies spelas live på way out west via sebastians mobil, på telefon låter det som space rock, lagar middag med folket hemma hos lisette, hänger på balkongen när solen går ner, säger hejdå sen spårar natten ur, blir obehaglig men morgonen blir fin. cyklar hem. äter mat läser böcker går på stan fikar på station, bara nån vecka kvar tills skolan nu.

dimman glider fram över ängarna, det är alltid vackert här.

tar på sig kofta och sjal och går ut i natten i sensommaren och går, tar en beedie och lyssnar på ulf lundell; för bästa vinning

jag brukar gå till stadshuset för i trädgården där hade man lika gärna kunnat vara en turist just där och då, ser ut som något ur södra sverige, eller i allafall något man inte varit i så ofta, något i blandningen med solen husen och träden

samma sak med där i området nånstans mellan tegsbron och dragonskolan, hade lika gärna kunnat vara värnamo.





There's something in the way she says I hate you, 'cause you breathe

Olyckan, hur den kunde bli så stor att den uppfyllde mig till bredd och längd och till sist;

Trängde ut det som är den slutgiltiga själen

Och jag såg mig själv ovanifrån, hur jag låg med ansiktet vänt mot väggen.


sometimes you sulk, sometimes you burst

vet inte vad jag ska säga men borde väl rimligen göra nåt, såatteh, iallafall, såhär såg jag ut när jag arbetade på Gammlia, exclusive unedited once in a lifetime photos asså.






some pretty concrete sky

all the things I did with you and all the things we'll never do, i saw the sun come up fall down

sommar osv, nu är ja hemma från urkult, vet inte ens om ja orka utveckla


RSS 2.0