Vad skönt att veta min vän, när du tappar förståndet

nej vet inte riktigt, slukar yoghurt och väntar ut ett illamående.
har målat en stuga idag, så spännande kan man ha det.

"Gula blend stavas ensamheten"

skrev poesi om gud i sömnen, jag drömde att jag läste dikten i min nils ferlin-bok fast egentligen kom jag på den själv så jag vaknade och skrev den i ett sms till mig själv och somnade igen, hur kan man komma på något med både rim och substans i sömnen, det är vad jag undrar.


Och det räcker för mig, nu för tiden.

bara en gång till
det snurrar till som i svindel.


Someday we won't remember this

and in the dark we will take off our clothes and I'll be placing fingers through the notches in your spine and when all is breaking, everything that you could keep inside, now your eyes ain't moving now.

det bra med att jag upptäckte att jag inte kunde lyssna mer på creature song på spotify och att den inte ens fanns på youtube så att jag tänkte vadfan gör jag nu och gick in på grooveshark, det bra med det är att det finns massa mountain goats-låtar där som inte finns på spotify som till exempel Damn These Vampires och The Best ever Death Metal Band in Denton och Sometimes I still feel the bruise och till och med en cover på Two Headed Boy, mountain goats är ett magnifikt band för er som ännu har det framför er, lyssna på Last day of Jimi Hendrix's life och Creature song och Standard Bitter love song #8, nämen alla är bra men framförallt de.

on the last afternoon of his life, jimi hendrix went to the kitchen, and got himself a glass of water, he put four icecubes in the glass, there is nothing like cold water, there is nothing.

Flying car captured on Google Earth





Äter kikärtor i temuggar och lyssnar på massa av dethär Samuraj Cities – Tonight I Don't Stand A Chance, Do I? och det här Syket – See You In CERN

Touch me I'm sick-

just ja två detaljer av högsta betydelse - min mp3 försvann på trästock det gjorde den förra året med, det regnade när vi skulle packa ner tältet det gjorde det förra året med.

it's the trästock curse.

nämen förutom det var trästock bäst, från första till sista. önskar man kunde spela in sitt liv med videokamera och sedan spela upp de bästa bitarna och kolla på dem med 3d-glasögon, minnen he dug int, de tänker man på hundra gånger sen har de tappat smaken och sen är det inget mer med det.

nu ska jag läsa mer bloggar bland annat hennes blogg hon jag träffade mitt i natten vid ett tält och hon sa till de andra "Märker ni att hon verkar vara en underbar människa", hon har en snygg pojkvän och tar fina bilder. sen ska jag kolla vad som finns på internet i joy division-merchandise-väg, göra nån mat på golvet i vårat vardagsrum för där är vårt kök, iklädd spetstrosor och batikt-shirt seklart, sen se på sex and the city tills jag lessnar skoja ba den serien kan man aldrig få för mycket av, adios.

  


trstck

dansar på kapten röd-konsert under vänsterpartiets stora röda flagga som sveper över publikhavet tänker det måste vara nu jag inte har några problem alls, försöker sova klockan tre pånatten medan nti-are spelar rockklassiker en tunn tunn tältduk bort eller försöker sova i inte mitt tält alls men jag kan inte sluta tänka och kylan stiger ur marken jag har ingen kudde bara en röd röd jacka under mig och människan bredvid mig och så plötsligt nej dethär går inte och kissar i en dunge vid kyrkogården och borstar tänderna på en bänk vid nån cykelväg nånstans, pensionärer hälsar,  äter friterad macka till frukost i en soffa utanför en gotharkonsert och sover mitt på dagen i en kyrka och väcks av att orgelspelararen börjar öva ett stycke, reser på mig på andra sidan kyrkan sitter våra vänner och de ler mot oss, går kilometrar vid vattnet, lyssnar på stefan sundström från en soffa, hamnar i ett tillstånd av trans på spacious minds-konsert, träffar signe och dricker loranga utanför Coasters, äter lökringar mitt i natten på en slänt.

resten är hemligt.


.,.








I love you, I'm going to blow up your school

inser att när jag satt och mådde dåligt över en person förut så vet jag såhär i efterhand att jag aldrig hade behövt göra det, det är det jag tänker på nu

en minut skall passera på fjorton sekunder.

A little bit, sometimes

tvingar alfons att sova bredvid mig i sängen för jag är ledsen, har handen om hans tass, han drömmer massa för hans tår rör sig


Jag såg du förstod


Det var få människor som såg
att mina ögon var sorgsna
ty jag skrattade mycket.
Du märkte det
och du frågade ofta varför.
Då skrattade jag - återigen,
och kanhända jag sa
att allas ögon kan väl inte vara
så glada som dina.
Men jag lyckades aldrig narra dej
och jag såg du förstod
eller anade
att vi inte skulle vara tillsammans
- tillnärmelsevis
så där länge som visorna
och vi själva ordat om.

/Ferlin


Och så svårt det blir när en person i verkligheten överträffar minnet.
Vill gråta när jag tänker på att det är trästock i övermorgon.


I'm sorry I lost control

Jag saknar nattbussen kom igen.
Det är jätteromantiskt att cykla i regnet i natten men det finns inget fint sätt att säga dethär men underlivet blir fan sargat.
Äter tomater kokar te i mitt rum lyssnar på radiohead dricker enbärssaft som smakar barrskog






Drömmen alltså, man kan ju få det att se ut sådär som i alla gamla hippieromantiserande böcker om woodstock och nakna tjejer i blomsterkransar, samma färgstil alltså, a jag har spårat, men det är ju så jävla kul bara tre minuter sen vips tusen gånger snyggare. Men nu ska jag slepa eller läsa Nils Ferlin eller nåt. Eller fortsätta med photoshop jag vet inte jag kan inte sluta, det är som ett gift som pappa sa om att köpa saab-bilar. vi har alla våra scenes.

Jag vill ha en till att stilla branden i hjärtat och en i min skalle; så hårt du kan.

Justeja, såg sista Harry Potter-filmen vilket var dödligt episkt och jag hade chills och andra najs känslo-kolimojs hela tiden, har vunnit i kubb, har förlorat i kubb, har frågat Vafan har du för problem och fått till svar Vafan har du för problem, instant karma, sover till ett på dagarna somnar när jag har turen.

Justja, såhär ser min omtalade hästklänning ut, vilket epic winning att ha en hästklänning asså.



Det sura är att den är farlig på detdär med att flyga upp som ett paraply varje gång det blåser till, det fina är att man känner sig som Elsa Billgren i den.


Psss

Jenny was a girl who discovered Photoshop and was like; Yeah now I'll just take a thousand photos of myself and then do all sort of cool stuff with them to keep me entertained on my holiday.

 

Jag ba: Yes! Nu kan jag göra bilder där jag ser em ut



Jag ba: Yes! Nu kan jag göra bilder som är sådär mörka som om de va tagna på kvällen på sjuttiotalet



Jag ba: Yes! Nu kan jag göra bilder som ser lite sådär belle and sebastian ut

Men framför allt;



YES NU KAN JAG GÖRA BILDER OCH LÅTSAS SOM ATT DET ÄR ANDY WARHOL SOM BA A JENNY, YOU'RE  A SUPERSTAR NU SKA JAG GÖRA MASSA SCREENPRINTS AV DIG :3 :3


And above all things my son; take the money and run

Ett resultat av att jag har lagt mig till med att cykla till sävar mitt i natten eftersom att nattbussar har slutat gå *ARG* men i alla fall ett resultat av det är att jag kan cykla utan händer nu YEAH det är bra då kan man cykla med massa ängar på båda sidor om vägen, lyssna på Utan personlig insats, och ha armarna rakt ut åt sidan med blicken i skyn som det heter, och det är ju sjukt romantiserande.

Har varit i nya stugan idag den var som ett smaklöst potpurri av gamla sjuttitalstapeter och massor av små lådor så det var fint jag tror jag kan komma att vara där någon gång. Har i övrigt spenderat dagen med att läsa igenom min favoritblogg så att nu spyr jag snart jag orkar inte mer men ska snart se sista Harry så att. Har dålig hårdag, matdag, allmänt utseendemässigt dålig dag, dålig kläddag, dålig personlighetsdag. Men annars så bra. Vet inte, vad mer, a nästa vecka är det trästock.

Och atmosfären som papper en stund

Övningskör är på nån sommargettogether där många verkar vara as jag åt fågelfrö och stod på balkong i svetsarglasögon och cyklade hem, i regnet fast jag har medvind det är faktiskt sant.

Och man måste födas
med känslan av att vara fulländad
nånstanslängstvägen,
tappa tron på sin egen briljans
och till sist;
alla man vidrör faller sönder

l

"Och du bekände du fått framtiden sänd i en dröm, den är blommor, sol, explosion och evig sömn, och jag var full och jag försa mig i en sång sällsamt banal, och du! Innan du stänger av; du är mig blommor sol explosion och kapitulation men det betyder ingenting"


Och också luften har blivit tunn

Just nu: Lever ett dubbelliv där jag å ena sidan läser Pablo Neruda och stryker under det som är riktigt extra allt pretto-bra och å andra sidan där jag inte gör annat än att sitta och se på Big Bang Theory och äta Ballerina Kladdkaka Vanilj, men jag har sagt det förr och igen, Kladdkaka Vanilj det är det enda dödsknark som biter på mig.  

Igår satt jag med Signe i vägkanten och sen tog vi tjugo noll noll till stan, satt i park och pratade med alkis och bondade med en seagull. Sen gick jag till Albin, där var Anna och Felicia, gick till OK så jag kunde betala min skuld i chips, sen såg jag och Albin The Big Lebowski och avslutade natten med att gå ut och gå och månen visade sig återigen radioaktiv.  

Nu vet jag inte, vill inte så mycket alls.

Nothing good ever happens after 2am

Men min version går mera såhär: Nothing good ever happens när du väl börjat känna dig som "paria i bastun".
När du väl känner dig som att everything gets to you åk bara hem, lyssna på kärlek är ett brev skickat tusen gånger se på big bang theory och lägg dig och sov for fuck sake. Livet har lärt mig detta och jag åkte hem.

Har förutom att sneat och åkt hem denna dag också varit på Bildmuseum och kollat på utställningar, suttit i park, ätit billys panpizza i skuggan på en bakgård, suttit i utsikten på ett berg och varit på punkspelning som mest bara var folkmusik anyhow.

lyssnade på kärlek är ett brev skickat tusen gånger såg på big bang theory ska lägga mig och sova for fuck sake.

"Samma tankar rör sig även här jag önskar att jag var nån annan än den jag är." Så klassiskt att det knappt känns värt att skriva det.

Förresten min hämndaktion slash bevisning av att jag är så jävla mycket bättre, den klaffade som den masterplan jag visste att den var.

Tandläkar-Charlotta this one's for you

Jag kan nu för första gången i mitt liv meddela att pågrund av rälsen så visar min övre tandrad små men tydliga tecken på ett begynnande mellanrum mellan mina framtänder.Med anledning av detta vill jag säga: Tandläklar-Charlotta, om du misslyckats med att ge mig raka tänder men lyckats med att ge mig en glugg; då är vi good, pusspårejgummanalltgrollärglömt helt enkelt.

This is what you get, when you mess with us.

Och den perfekta  hämndplanen; Att in i det sista få personen on the recieving part of hämndplanen att tro att man ger igen med dess egen medicin och därmed får personen i fråga(on the recieving part of hämndplanen) att må skit över vad den gjort och ångra sig och förstå hur det kändes OCH SEN, i sista minuten när personen verkligen har suffered; visa att man är bättre genom att göra vad den aldrig gjorde men obviously borde ha gjort. På detta viset ger man inte bara igen med personens egen medicin och får personen att inse what a terrible thing to do det verkligen var utan man får DESSUTOM det bevisat för personen i fråga att man själv är en så mycket bättre person TROTS ATT man uppenbarligen har gjort sitt bästa för att få personen att må lika dåligt som man själv mådde vilket i sig är moraliskt tvivelaktigt. 

Planen skrider idag till verket.

.

Att hålla vad man inte lovat, men sagt; en konst så mycket ädlare.

I'd drown my beliefs, to have your babies.

spenderar jättefina timmar med att sitta själv vid östras grusplan och se ner "på alla människor som dansar och rullar runt" eller vad det nu var, och spenderar vackraste nattimmarna med att styra cykeln tvärsöver nattblöta ängar vid ersboda och stå vid dammen där de abnormalt stora änderna sover, och kolla på himlen som är chockrosa och speglar sig i vattnet och sen försvinner bakom stora molnsjok, kissar i träddungar och gör alldeles för starka nudlar när jag kommer hem och hittar inget att dricka till förutom fruktsoppa och sover ledsen i den mjukaste sängen som står bakom strykställningen och klädbergen, spenderar morgontimmarna i väntrummet läsandes Nils Ferlin. 

(ta det som att i helgen bodde jag själv så jag var ledsen och ensam och gjorde inget annat än att cykla och se på tvserier och äta i soffan)

and true love waits in haunted attics

.

update: köpte en hästklänning, fatta att jag köpte en klänning med mönster av hästar, nu har det gått för långt.

bor annars allena på ersboda i helgen, känner mig som en vuxen självständig kvinna då jag har jobbat och dessutom lagat wok, bara en sån sak. nu ska jag diska och sen cykla till obs, så spännande, kanske inte men iallafall.

RSS 2.0