To try and make me change my mind and stay

Har spenderat dagen med bildlektion med andra ord att bygga huvud i hönsnät, försökt limma fast horn fast det slutade med passiv limsniffning och för hönsnätshuvudets del slutade det mest med nåt som liknade öronvax men fortfarande inga horn. Passade på att hugga Martin i axeln med en tång också. Åt en subwaymacka för livets andra gång. Ska väl plugga till svenskaprovet, förslagsvis också passa på att skriva om djurförsök, ETIKPROV FOR THE WIN JAO.  

Tänkte ta buss till stan sen, gå promenad, åka buss hem, jag tappade lusten.  

Det som sårar mig mest är nog att det var bästa dagen på dehär halvåret

.

Och du pratade som om du vart en vän, men jag hade ingen alls

ï will always be the one, who holds you, in the end.

Adept – This Could Be Home




Got to stomp 'em out, like a cigarette

'förskjuten av världen förskjuten av gud, blott till dig förhoppning jag äger' //Stagnelius

Jag är ledsen, men jag föll ner i ett kaninhål.


I know you are, but what am i?

Aaahhh, änteligen ett inlägg av den vanliga karaktären.

Här är min issue:

Jag tar ju fram matteboken, lägger den bredvid datorn. Men sen så ligger den ju bara där. Jag tänker att jag ska bara sätta på någon låt på spotify och sen ska jag börja. Men sen ligger den ju ändå bara där, alltmedan jag går in på facebook och skriver blogginlägg,ni ser ju själva. Sen kommer jag på annat jag gör hellre. Nu tänker jag cykla, för mamma har tagit hem nån gammal cykel från sitt jobb och den är från sjuttioåtta och orange och därför måste jag självklart bara ha den, så ska kolla om den ens går att cykla på så att jag sen kan claima den. Efter det ska jag lära mig en låt på gitarr, sen ska jag öppna matteboken fast näe för då är jag säkert så trött att jag tumlar isäng och somnar och om jag inte kan sova kan jag ju alltid låtsas sova bara för att slippa göra matte. Är kanske femton sidor efter. Inte för att jag nödvändigtvis suger på det, jag kan bara inte tvinga mig till att öppna boken.   

denhär listan får typ mitt liv att suga men tänker ändå finish

Dag 19 – Mina Smeknamn

Jenkan - Linneas påfund.

Jenny Jävel - härstammar från trästock då jag sa jävel jätteofta och sen hette jag det på facebook och sen blev det mitt stående namn i de kretsar av folk som jag inte träffar så ofta, mitt signum kanske man kan säga.

Jennä - Albins påfund och nu anammat av flertalet andra.

Dag 20 – Min kärlek

Jaha vad förväntas man säga här då, typ Min kärlek aha ska brinna aha så klart som en stjärna i natten. Nejmen. Jag blir aldrig mindre kär än nödvändigt, det är väl nåt om min kärlek (va görs, vad menarom ens?). Min kärlek aha ska finna aha sin väg i det djupaste vatteeeeeen, min kärlek till dig! Min kärlek! Aha! Min kärlek!



Dag 21 – En vän som alltid ställer upp

Det är ju olika beroende på vad jag behöver nån som ställer upp till, olika personer är ju olika bra på att ställa upp på olika saker. Liksom ställa upp på en night out tillsammans eller ställa upp för en när man mår mos, det är ju sjukt OLIKA saker. Men för exempel, Albin brukar va bra på att säga bra saker till en om man mår dåligt. Inte för att mina vänner som inte kan säga bra saker i den situationen borde placeras i skamhörna, jag menar det där är ju enbart en fråga om erfarenhet, hur många personer i moset man redan har känt och behövt vara där för, inget annat. Att ställa upp för vänner är ju a task värt namnet, inget som är gjort i en handvändning. 



Dag 22 – Fem bilder från ett minne 2010

Ja sorry men har ny dator så har inga bilder från 2010 ._.   

Dag 23 – Två saker jag inte skulle klara mig utan

1. Mat, det är gott.
2. Sällskap, umgänge, friends, kalla det vad det kallas vill det är bara det att jag blir sjukt rastlös och frustrerad om jag lämnas ensam längre perioder, som hundar som lämnas ensamma hemma och när ägaren kommer hem igen så har hunden i fråga gått bärsärkargång och förstört hela huset. 

Dag 24 – Någon som jag gillat under 2011

mr J. Jag har förstått att jag av livet har haft att vänta ett flertal mr J av olika utseende, sammanhang och betydelse. Mr J i fråga var den andra mr J. Eller, det har funnits fler i mitt liv sen innan, men nr 2 sen jag insåg att de skulle gå att räkna.

I alla fall är det inget jag skulle välja att utveckla här, de som vet hela babban vet den och kanske har förståelse för att det inte på något sätt skulle kunna berättas i en såkallad long story short. Inte av mig i varje fall.

Har gillat fler 2011 också men bara på skoj. 

Dag 25 – Den person jag senaste fick sms av + bild (sista frågan på listan jao!)

Det var från Isidor. Har ingen bild och skulle kännas stalker att gå in på facebook, hitta lämplig bild och sedan daska upp den här utan tillåtelse.


MEN NU ÄR LISTAN SLUT TJALALALALA. Var ändå lite kul att skriva den i början.


kjhdfvnkzbvh

Dag 15 – Favoritårstid, varför?

Allt utom vinter, förut var vår min favorit, för den hade sen tidigare år störst romantiskt värde, men våren i år sög, så nu måste jag istället romantisera om förra årets höst vilket skulle innebära att höst är min favorit i år. MEN DET REGNAR JU BARA. Summa summarum; i hate everything and everyone fuck off world ungefär kanske, nåt sånt. 

Dag 16 – Mina husdjur

A shit, det var en tråkig punkt. Jag har två hundar. Timo som ställer sig rätt neutral till mig utom när jag äter eller när han är kissnödig och jag ska gå ut med honom. Alfons som utger sig för att tycka om mig, han ligger bakom mig nu, upptäckte det för jag kände en plötslig pust av terrible breath. Det tråkiga med honom är att han ställer sig awkward inför företeelsen att kramas, som för någon dag sen då han hade tagit min säng i besittning, eftersom han bredde ut sig över hela sängen istället för att lägga sig i änden så hade jag inget annat val än att lägga mig bredvid honom, men nehej när jag la armen om honom blev det plötsligt spänd stämning och han så att säga valde att lösgöra sig ur mitt grepp och gå. Att ställa sig awkward inför kramar; en dålig egenskap för både hund och människa.(Däremot har han nån grej med att gilla att man kliar han över ögonen, det är ju jätteäckligt jag menar tänk om man råkar peta direkt i ögat)


Dag 17 – Mina syskon

Jamen läs första inlägget om min familj kanske.


Dag 18 – Ett foto jag är nöjd med

Ja jag tänker rent spontant på ett foto som jag tog medan jag gick, det var en bild av träd fast liksom i farten så ni kan tänka er ungefär vilken effekt det ger om man gör så, a det låter ju fult och det skulle ni säkert tycka att det var också om ni såg bilden men har den inte på datorn såatteh joke's on you nämen. men jag gillar den för den är grön i olika nyanser och det ser soligt ut runt träden och för att då jag tog den hade jag en bra tid i livet.





aaa

Dag 12 – Bloggar jag läser

http://pandasoppa.blogspot.com/ dethär är egentligen den enda av intresse, de andra jag läser läser jag mest för att fördriva tid. men den här är också bra http://mellankrigen.blogg.se/ för den påminner om mitt eget liv bara det att jag inte orkar fotografera som hon. skulle vilja säga kompisars bloggar också MEN ALLA ÄR JU SÅ OBEGRIPLIGT FÖRTEGNA MED VAD DE HETER. Jag läser faktiskt inte niotillfem, det är väl den stora skrällen. 

Dag 13 – Min kamera

öh har en digitalkamera har glömt märket sorry



Dag 14 – Hobby

Gå över tegsbron, helst höst och vår och samtidigt som man lyssnar på Här kommer lyckan och Rockenroll blåa ögon, eller gå över tegsbron när man är ledsen så man kan sätta sig på mitten och det är kväll och man lyssnar på girl from the north country och ser änder simma två och två i solnedgång eller efter en punkspelning och se jimmy klättra på dedär metallbågarna på sidan

att på fyllan föra jätteflörtiga smskonversationer seklart. dethar väl alla som hobby liksom vem motstår

spela gitarr ensam hemma så man kan skita i om man spelar så hårt att det låter sjukt falskt för man slår på alla och inga strängar samtidigt

dammsuga naken medan man lyssnar på nåt som man kan sjunga med i högt och fult typ two headed boy eller vadsomhelst med hästpojken

vårmornar sovmornar då man lyssnar på emil jensen medans man kokar kaffe

läsa tidningen men bara det som handlar om psykiskt sjuka, drugdealers, alkoholister och sexbrott för det är det smaskigaste

gå ute mitt i natten, såvida inte björnångesten kickar in så man måste skynda sig hem innan björnen kommer.






källornas drottning örternas ört

tar en quick paus i de där frågorna för att säga att man är sjukt tattar om man lyssnar på denhär, men den är ju jättecatchy så vad kan man göra liksom.


General Knas – 12/12

här går det undan

listans punkter må va jättetråkiga, men för att citera håkan hellström "det var nånting att göra medans man vänta". 

Dag 10 – 3 saker jag vill förändra med mig själv

1. vill ha mer energi, har aldrig nån energi. kan bero på att 2011 har gått i körtelfeberns tecken vilket är draining långt efter att det går över, men jag mena; i söndags vaknade jag tolv, sen halvsov jag hela dagen, somnade vid 17 och vaknade nästa morgon klockan nio. nog för att det är mitt värsta exempel. förutom när jag var deprimerad och sjuk i våras och jag sov dygnsvis. 

2. vill va snällare, problemet är att jag inte är snäll, jag gillar att retas. inte för att jag tror att folk rätt och slätt ser mig som en facking biatch, säkert trevlig och så. men om man verkligen observerar märker man att jag inte är snäll alls, säger typ aldrig nåt snällt. så folk som inte gillar att bli retade kanske inte gillar att va med mig, det är synd.  

3. säkert massa fysiskt också, vill t ex vara kortare för att ta ett mesigt exempel, internet känns bara inte som rätt ställe att flasha sina mustigaste kroppsfixeringar på. men längden i alla fall; 1. vars man än går så ser folk en ur grodperspektiv, det är osmickrande. 2. kommer aldrig kunna vara med nån smärt liten man om man säger så, det skulle se sjukt ut 3. man känner sig så lätt riktigt butchig när man är lång. 



    

Dag 11 – En nytagen bild + Tio fakta om mig själv





jag har långa fötter och långa händer och långa ben och långa armar men ganska kort överkropp. dethär räknas som fem fakta.

jag är ganska blyg men kan dölja det genom att vara clown istället, det är dock en sida av mig själv som jag inte tycker om alltså varken den blyga eller den superspexiga, den superspexiga har framför allt kommit fram på senare dar speciellt sen jag på nåt sätt blev den i klassen. det roliga här är att många kommer läsa fel, superspexiga som supersexiga, och sen tycka att jag så att säga is getting all high and mighty here.

jag har massa fördomar speciellt om sånt man inte ska ha fördomar om och så gillar jag att komma på massa historier om folk jag ínte känner sen kan man skratta åt dem med vänner. dethär är dock en sida av mig själv jag inte gillar även om den är ganska rolig. 

jag kan inte sova utan att vara mätt. 

min favoritkroppsdel på mig själv är liksom där axlarna nyckelbenen för mina nyckelben är naturligt ganska utstående och har ganska smalt parti där vid axlar/bröstkorg, det gillar jag för då kan folk tro att jag är smalare än vad jag är och jag kan få äta min glass ifred. här är det okej att ha invändningar av olika slag då det var politiskt inkorrekt och kanske även fysiskt inkorrekt enligt er.

när jag var liten var jag kär i alla män på TV, nästan inga undantag, men framförallt han henrik på bolibompa.  





 



tänkte fortsätta på listan

 

Dag 6 – Några bilder på mig när jag var liten

Har ingen scanner jue!! Har ju då just inga bilder att visa då alla de sitter i fotoalbum hemma och inte i någon dator eftersom att vi var en lågteknologisk familj länge och inte skaffade stationär dator förrän sent och inte använde den till att lagra bilder i utan till att spela the sims 1 på, och har som sagt ingen scanner. dock har jag ju lämnat ut mitt fullständiga namn så intresserad kan kolla facebook, det finns bland annat ett skolkort från dagis där jag har på mig pyjamas för mamma trodde att det var vanliga kläder sen insåg hon att det var en pyjamas men då var bilden redan tagen och klaveret redan trampat i. 

Dag 7 – Fem webbsidor som jag ofta är inne på

Ja här finns inget av större intresse att hämta skulle jag tro, kan inte tänka mig att nån alls har nåt intressant att säga här om de inte krystar fram det smaskiga i frågan genom att skriva fem porrsajter eller så, men mina fem; facebook, google, fronter.com aka virtual skolångest, öh sen är det väl mest bloggar men såg att man skulle skriva vilka bloggar man läser i en senare fråga så här blir det en liten cliffhanger DUNDUNDUN. 

Dag 8 – Min dag

Att skriva om min dag känns som den blogginläggskategori jag mest av allt fruktar att ramla in under, inte för att sätta mig på höga hästar men finns ju inget tråkigare än att "aa hej idag var jag på skolan det var tråkigt vi hade idrott puss hej" . Men okej, just nu sitter jag på bibblan, en gammal kvinna sa just "och då blir man ju bara så trött" exakt sådär som agneta i ingen bor i skogen, det var roligt. Jag har ätit lasagne på vildmannen, hängt med Ciggan, Linnea och Johanna och börjat läsa Mig äger ingen, den verkar superb. Ja se här, redan nu känner man ju hur blodet tjocknar utav tristess. 

Dag 9 – 3 saker jag vill förändra i världen

Även här skulle jag vilja lägga in ett klagomål mot underhållningsvärdet i frågan, men om jag gör det på varje så är ju joke's on me eftersom att jag då gör något som jag själv inser är värdelöst, och hur smart är det, man måste ju tro på sig själv. Okej, så, håll till godo med att dessa tre saker kan komma att bli väldigt framkrystade då jag egentligen på rak arm inte har nåt alls på lager.

Sak 1: Jag skulle vilja att man tog bort idrott och hälsa ur läroplanen, inte bara för att jag är lat men delvis pga det, men också pga att det känns slightly nazistiskt att i en modern skola ha ett ämne där elever döms efter sin fysiska förmåga och blabla idrott handlar om inställning och ledarskap och samarbete, inte den fysiska förmågan blabla my ass, man kan inte få mvg utan att va bra på olika sporter, bra på sporter=god fysisk förmåga av något slag. det tycker jag känns gammaldags. dessutom finns det tiotusen andra argument mot idrott, bl a att innebandy suger. dethär är min hjärtefråga.  

Sak 2: jag vill ha gratis buss mellan sävar och umeå för ungdomar under en viss ålder typ 21 alla dagar även helg. så intresserad av världsproblemen är jag. men såattsäga I MIN LILLA VÄRLD är det ett stort problem att måsta sopa golvet och lyfta på mattor och sträcka in gitarren under byrån för att möjligtvis med denna kunna håva fram nån möjligtvis nerramlad enkrona för att möjligtvis ha råd med buss till stan.

Sak 3: Skulle önska att man kunde plantera in en känsla av "Äsch, vi skiter ire" i alla sånadär bråkmakare till världsledare typ Cadaffi eller Gaddafi eller vafan. Jag menar, kan de aldrig bara känna "Vi lägger ner, vi glömmer det, let's not hold a grudge", jag menar hälften av alla världsproblem skulle ju kunna lösas om de bara nån gång kunde bli less och känna "Äsch vi skiter ire." Dethär säger jag dels för att jag menar det och dels för att det kändes på sin plats att ta något stort. Egentligen vill jag personligen hellre ha obegränsat med glass och kakor. det är kanske en fjärde punkt; jag skulle vilja att man kunde äta hur mycket glass och kakor som helst utan att bli mätt, tjock och psykiskt och fysiskt illamående. det är drömmen.


hittade en lista

tanken var väl att man ska göra en per dag, men knappast, så gör ba de första nu i väntan på hollywoodfruar.

Dag 1 – Presentation av mig själv + bild

Hej jag heter Jenny Ingegerd Wikman aka Jennä aka Jenkan aka Jenny Jävel. sen så känner ju typ alla som läser dethär mig gissar jag, såatteh. men ni kan få en bild dårå, bara för att jag just idag råkade photoshoppa en bild som anna tog på mig trästock 2010. om ni inte känner mig och läser dethär, så kan jag säga, jag gillar trästock för det är tattar, jag är tattar, logiken är tydlig.

Dag 2 – Om min familj

Jag har en mamma som alltid är jätteglad och ler stort och skrattar jättemycket, hon är gullig för hon säger alltid jätteuppenbara grejer när man diskuterar med henne, men det kan man förlåta, för det är charmigt och för man vet att det är en arbetsskada. sen kan hon va dryg också för hon tjatar, men det är också en arbetsskada. jag har en pappa som tror han kan laga mat men som inte kan det, han gillar man, för han kan säga saker som får en att gråta av skratt, för att han alltid är jättecharmig när man har främmande och för att han alltid sjunger cornelis vreeswijk när han är full. Jag har en syster, hon är två år äldre än mig och när vi var små gjorde hon listor med hur hon skulle göra för att tukta mig, en gång sa hon att hon var mårran, då blev jag jätterädd och grät. det finns söta bilder på oss som små, bland annat en där vi springer hand i hand nakna på gammlia. det finns fula bilder på oss som stora, de flesta från julaftnar. 

Dag 3 – Min bästa vän

Har massa som jag älskar. Det har jag, även om det är ett måste att skriva det. Men Ciggan är min vänskapsmässiga soulmate lite sådär bara. sen så är det ett känsligt ämne att diskutera. men den enda gång jag var helt säker på och även till sist förlikad med att jag skulle dö var hon den jag smsade. sen så överlevde jag och jag slutade va dramatisk och smsade andra istället men hon fortsatte va min bästa vän. 

Dag 4 – Den jag senaste pussade + bild

A de va ba nån som heter joel. 

Dag 5 – Det här längtar jag efter

Ja det mest uppenbara just nu är väl Stockholm som blir om en månad eller så, ska purchase massa bandtröjor hade jag tänkt. Sen så alla intressanta personer man har framför sig att träffa, fast det har svalnat lite just nu, för att jag just träffade en sån, men mycket vill alltid ha mer osv. Och promenaden till skolan på morgonen lyssnandes på subterranean homesick blues. såvida det inte regnar. och nästa helg och de festligheter det månne innebära.

aja nu har hollywoodfruar börjat för länge sen


lite trött

ah jag vet inte känner mig sjukt förvirrad, längtar till trettonde oktober då blire stockholm. ute och går mycket, sover mycket.

sen igår: har ett lila bitmärke på armen. och för ovanligheten; känner mig lite fin, för igår vare nån tjej som hela tiden sa grejer om att jag var söt. sen i fredags såg jag på skavlan och la mig tio, kändes gulligt. sedan denhär natten bara dethär sjuka om att inte veta vad som är verkligt och sömn för att allt är så huller om buller och dethär att jag aldrig riktigt förstod att jag faktiskt tog mig hem med bussen.

Jag har ingen anledning till det, tänkte först gå runt det.

"Så fastän du kanske säger ja bara för att va snäll, får jag träffa dig ikväll"

a ja vet nu får det fan räcka med säkert-citat men det är mestadels klockrent, tyvärr.

Såna här vill jag ha i vinter, eller helst nu, men är pank.




dehär sista, såg några såna fast svarta på affär i umä, sjukt snygga. de påminner om när jag i min ungdom, då jag var kanske sju år (se där tio år sedan gulp), hade purchased ett par skor som såg ut som svarta converse fast med en platåsula på en sisådär fem-sex centimeter, tanken på dem har varit ungefär jättesmärtsam framtills nu då de känns strangely attractive igen. sen den första bilden, aa jag tänker dem och min gråa vinterjacka plus BD-märke och superkrispigt klara vinterdagar, romantiskt. kanske en svart alternativt röd pandafrisyr till det, men det är  ju att ta i i överkant.  

om ni bemöter detta med skepsism så har jag full förståelse då jag idag fann mig själv gåendes runt i en knallröd täckjacka i kombination med jättemönstrade blå pösbyxor och emoconverse, så ni kan med gott samvete kalla mig Jenny Modemissen Wikman. 

Det är nåt som händer när man ljuger om hur man själv och andra klarar sig.

Sa 'det måste vara tio år sedan' sen tänkte; det är tio år sen, sen tänkte; jag är gammal nog för att kunna tänka; det är tio år sedan. Vi kommer bli äldre, hur kan jag bli gammal, jag har varit ung i hela mitt liv, tänk när man inte är ung, det känns orimligt, sen tänkte; herregud, måste ta vara på exakt allt, sen kändes det mest jobbigt och som om det gick jättefort. Man ska helst bara undvika ämnet.

Vi lyssnade mycket på popterror. Jag blev påmind om för en årstid sen då jag tänkte att om jag bara lyssnade tillräckligt mycket på popterror så skulle jag kunna gå tillbaka i tiden.

Vill du det inte så går jag nog hel ut ur det.


Jamen lyssnar massor på säkert, för det är regnigt och höstigt ute och för skolan är tråkig och för att inte höra av mig mer men det gör ändå ingenting nu så det måste vara nu det är dags att lyssna på säkert och klara sig bra. 

I went looking for gold i struck pure, fresh zink.

we're gonna have to fall inlove to end this war

igår var det punkkonsert i en källare på teg och what can i say, jag måste ju right away börja med policyn att inte gå utanför dörren utan jeansväst med nitar och martenskängor och med öl i hand, you get the point ta mitt råd gå på punkkonsert det är en ungdomsromantisk upplevelse, ah dessa punkare, hjärtat smälter. jag skall skräda klyschorna och inte dra någon melodramatiskt storslagen harang om gårdagen men den var ungdomsromantisk på just detdär betongiga busskur-aktiga broder daniel-sättet, många kvällar är väl sådana men det är väl inte alltid man märker det.

det var ju också en grand konsertupplevelse att se Chris Clavin live, hade aldrig hört talas om honom men han lät exakt som mountain goats, försöker nu i vag desperation hitta låten innehållandes textraden "i rather have your painful company" på youtube, för den var bäst eller det vet jag inte om men det är den jag minns.


så jag grät mig till sömns efter alla dar

blev tvungen att lyssna på säkert som plåster på såren

"jag såg dig på stan igår du såg ledsnare ut än då, jag skrattade mig till sömns"


kolla, såhär ser det ut i mitt rum




i mitt rum har jag en rad med skor och jag har en fåtölj och en lampa.
bara för att lite unravel the mystery of vars jag tar vägen när jag hoppar av bussen.

Det var där jag rökte braj för första gången, kommer du ihåg? det känns som om det var hundra år sen eller om det var igår.

Går igenom haga som i en bubbla men lokaliserar problemet till att min ryggsäck är för tung, eller om de satt något i min ipren. åt till fredagsmiddag findus färdiglagade kyckling och här är grejen; vadå hur dålig är man ej om man inte ens kan lyckas värma sin egen facking snabbmat, a det var relly heavy. nu blire av till mikaela och imorrn blir det höstens första pilgatan. sammanfattning av veckan; måste lida av nåt.

fyra sjuka ögon, min enda vän, har jag mist.


Thåström – Den druckne matrosens sång


får jag gissa så tror jag att det mellan han och han den där kvällen blev nåt sådant här.
att veta det, är det bästa som kom ur detdär.  

ehe

var uttråkad så jag bloggvåldtog mig själv.

nanananananananaanannanaanaaaa

AO sitter på le school ska ha swedish med le hans erik det kommer bli phet NICE nae kanske inte det blir att fettjobba med romantiken vilket var något som nåt as skrev ner i ett sms till sig själv efter att ha rökt nåra feta HAHAHAHAH AAA näe men seriöst ofta nån tare seriöst aa herrrraaa



Nils Ferlin och Thåström, bättre kombo än de flesta.

Thåström – Brev till 10:e våningen


Ett minne. / N. Ferlin

Skimrande vitt som det vitaste silver; var vattnet vid Vinga fyr.

Rökskyar bolmade, måsarna skreko och luften var bräddad av glädje och eko. Av främmande länder och äventyr.
Gud, har jag sagt, o du levande X i det minsta och finaste ting, snäckornas gud, och förnyelsens gud

du som hinduerna ser som en flammande ädelstensring

elektriska bälte av under och kraft som spänner all världen omkring;

lys på mitt liv.

Gud, har jag sagt, du som talade nyss ur de bristande isarnas dön

– guld har du strött över vågornas välv, guld över klippornas krön.

Aldrig jag visste; som nu, och förnam vad världen är väldig och skön. Herre ditt ansikte ser jag idag och viskar dig vilset en bön;

”Väck den ej mera,

min fråga som hörde sitt eko och grät.

Släck den,

förintelsens låga i nervernas blodiga nät.

Se på mig,

maskarnas like,

Herre jag ber dig ju blott; lär mig att älska ditt rike

och bära de dagar jag fått.”


Och månen här är den vackraste som jag vet, man kan leva ett helt liv här i hemlighet.

i bara trosor går jag mellan dina rum och du sover.

"jag ser ditt hjärta brinner svagt som en cigarett i mitt askfat







som nåt man aldrig får ha kvar
."

försöker håva upp trosor med gitarren från under min byrå

FOTNOT!!!!


om ni märker en viss stegring av mängd bilder på mig så är det för att ja, att redigera bilder är ett "rogivande tidsfördriv" och roligast är att redigera bilder på personer, blir kanske att ta kameran till skolan och diverse sammankomster för så att säga ökat utbud av motiv, håll till godo. blir kanske lite bilder från min mobil, kvalitén är ju dock starkt ifrågasättbar.

in my dreams you're alive and you're crying.



lovade att martin skulle få mina pösiga lila byxor i födelsedagspresent så han kan klättra i träd, diskuterade sexualmoral på etiklektionen och gick genom ett plötsligt ösregn i höstsolen, lyckligtvis dessutom.

aja, har kommit in i rutinerna igen. övervägande känslan; det är inte så farligt.


RSS 2.0