Because if I could have my way, I wouldn't be alone.

Crying in the cab-ride home, with Frank Sinatra on the radio,
but it might as well have been Lil Kim
when every song you here still reminds you of him,
and you'll say that it's no big deal but it's the shake on your voice that gives away how you feel,
and you couldn't slam the door any faster.


One of us must hang, one of us; must go.

Vad ska man göra när blotta närvaron av en person är mer än vad man klarar av? Man kan ju inte direkt slå ihjäl personen eller springa därifrån eller börja gråta eller slajsa upp armarna eller kasta sig till sjöss eller springa till skogs.

“As Erich and I held one another the world broke down into bright swimming specks before my eyes, a garish moil of color, and I could for a moment have knocked him down, kicked him under the wheels of the train so he’d be ground to nothing. So he would no longer exist. Instead, I took his bony shoulders in my hands and said; It’s good to see you.”


WE SUCK YOUNG BLOOD.

tre dagar av jazzfestival och då hälften av alla bloggar nu handlar om hur sur nån maskeradfest var i fredags så gjorde jag väl fan rätt ändå eller.

fast idag lördag vet man inte det kanske har varit en killer kväll för alla andra. jag däremot såg en man spela trumsolo som en besatt, såg pink floyd-tolkningskonserten också men sångaren förstörde allt eller egentligen alla musiker utom killen med eko-ljuden förstörde konserten och jag kände mig ofta ensam.

drack skogsbärste och åt rån med smör på, det är det bästa med att volontära, om det inte är hela volontärsfikat så är det just de där rånen med smör på.

kanske borde ha farit på fest, ändå.

jag och mikaela och våra samtal på bussen hem ett och tjugo, mer terapeutiskt än vad som helst, mer terapeutiskt kan inget vara, just i stunden.
nu följer en vecka av lov och det kan bli hur dåligt som helst men jag tänker göra matte på bibblan på dagarna, så länge det finns en plan kan det gå vägen.

jag lyssnar på nils landgren, testa det nån ensam natt, istället för att typ gå till kents eller nåt. att lyssna på honom på dagen skulle inte falla mig in någonsin vem vore jag då. 

jag tänker på tjugohundranio när vi köade till håkan hellström i februari, har livet ens någonsin varit bättre? jag var ingenting jag var ett neutrum och sen började jag bli och det har väl varit crucial och oundvikligt till syvende och sist, men inte fan har jag någonsin blivit något bättre än när jag var ett neutrum.


Helt bortglömd över en natt, omringad av hjälp.

HeHe tänkte göra lista igen. Fast hoppar över allt som jag svarade på i förra för annars skulle det bli sjukt drygt för alla inblandade. tänkte gå bakifrån också ba så ni vet eller förresten jag svarar typ bara på de jag pallar svara på.

Dag 25 – Min favorithögtid.

Påsk är lätt sämsta men det hör inte hit. Nyår har varit bästa i tidiga ungdomsår, alltså när fascinationen för jul avtog. när jag var liten tänkte jag att jag aldrig skulle sluta älska jul men vadå, om det gick skulle väl alla i alla åldrar göra det, det var så kul att älska julen. I alla fall, nyår var bra för man fick åka bil till stan mitt i natten och se på fyrverkerier, älskar att åka till stan på otippade tidpunkter, t ex tog bussen till stan tjugofem över noll noll en gång i somras på en veckodag för att kunna komma fram klockan två och få umgås med en person nyktert som aldrig var nykter i somras, det var fint, eller det var av princip en fin sak av mig att göra, ungdomsromantiskt. sen den natten, på bussresan på ettans ultrabuss träffade jag en ny person helt ur det blå, älskar sånt, så det ägde. 

Men ja. För att med svansen tucked in between my legs återvända till ämnet så ja, nu i nuläget är kanske den bästa högtiden helgen valborg/första maj, den har allt. 


Dag 24 - Mitt favoritprogram.

Bonde söker fru, lätt. alltid älskat kommer alltid älska.

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Noah And The Whale – My Door Is Always Open 

jag menar, texten, kan inte ens välja ut ett exempel för att allt äger. ett i lyrik mästerverk. 


dethär var för tråkigt, nu går jag i säng. 


Jaga döden härifrån, lys upp mig som en stjärna, inifrån.

Mattias Alkberg – Lys upp mig som en stjärna

"Jag har vart bättre ganska länge, men jag känner att det är på gång. Jag måste gråta, några timmar, jag måste lyssna noga på din sång."

Det här är det bästa jag hört på ett tag nu som jag inte hört förut. Idag har jag volontärat i fyra timmar tillsammans med en tjej, hon var förvånande lätt att prata med, och vi båda har varit besatta av mando diao tydligen. sov i kökssoffan inatt, det känns lite bättre nu idag.

äter massor av choklad, har ont i brösten och volontärarbetar

still the day is never done, but there's a light on where you sleep, and so I hope somewhere that troubles will be gone.


Pt 2.

forts.

Jag menar, det skulle ju vara lite som att säga åt en jude att starta en småskalig nazistisk verksamhet.


Driver, please, don't go that fucking way

Om jag blir krigisk heltidskommunist, slipper jag Ung företagsamhet då?

Ingen höll dej när du var svag och sjuk, och ingen gör det nu.

* Har svårt att sova varje natt, sådär på sättet att jag är trött men sover dåligt somnar sent, har inte haft problem med det på massor av år. det gör mej lite ledsen. att det är här igen alltså.

* ska kanske jobba på jazzfest i helgen. då kan man sitta i mörkret på idun istället för att gräma sej över maskeradkläder för maskeradfester i flertalet. försöker lista ut vilket alternativ som känns minst ångestframkallande men det kan man inte veta innan.

* detdär med sömn. man kan självmanipulera fram sin glädje så gott man kan men inte när man ligger och ska sova för då kan man inte göra det längre.



kolla dethär var innan jag färgade håret och jag skulle se hur det såg ut med piercing.


"på gott och ont men mest på ont och om ingen fick det bättre varför skulle just du"


En lärorik text om uppkommandet av chokladbollar.

Tänkte ju göra chokladbollar. Hittade ingen receptbok för vårt kök/vardagsrum ser ut såhär:


men tänkte, vad kan det ens innehålla mer än möjligtvis socker kakao såna där havreflingor eller vafan det heter, smör och kaffe? hittade också lyckligtvis till sist dessa beståndsdelar. att hitta burkarna var dock ett uttömmande arbete. fick pausa för yoghurt och saft.



sen mixade jag rimliga mängder av dessa varor då jag som sagt inte hittade receptbok, se: höfta.



orkade inte rulla dem i pärlsocker för något jag är dålig på är att få till rullningen i sockret, skulle till och med gå så långt som till att säga att det är en av sakerna jag verkligen är riktigt oskicklig på här i livet. sen blev de i alla fall som sig bör jättegoda chokladbollar även om jag såhär i efterhand, som sig bör, känner mig sjukt illamående alltså. drack mormors hemgjorda saft också, vill spy när jag tänker på den med, no hard feelings mormor den är god men, ja, chokladbollar med saft till är kanske lite i överkant såhär på kvällskvisten. 

men det här är min lärorika text om uppkommandet av chokladbollar, görs för bästa vinning i dagsljus till tonerna av världens bästa "It's a crime." gonatt.

You've looked better, son.

jag tror tamejfan att det snöar ute.
vänta jag ska kolla.
-
false alarm

The party's full of friends that you lost in the break-up.

lyssnar massa på: Casiotone For The Painfully Alone – Optimist vs. The Silent Alarm och liknande,jag gillar alla gånger jag återupptäcker att jag gillar casiotone för casiotone är öhöööh.... bra (därmed jag stjäl inspiration från dagens svenska, det var lite kul, jag och signe jobbade med oscar, oscar är kul). Dagen har varit ganska bra;

1. för att jag har varit i skolan hela dagen med vänner = bra.

2.för att pappa var full vid middagen fast det är tisdag, enligt hans egen utsago: " jag dricker för att glömma", mamma fyllde i att det gällde besiktningen av bilen. Pappa full i alla fall, jag vet inget roligare, kalla mig sorglig eller vad som helst men vafan, hade jag varit ung i Arvika när pappa var ung i Arvika = jag hade dödat för att få festa med honom, bara för att jag vet ingen som kan bli lika rolig bara efter ett glas vin. 

Det är på sin plats att jag även informerar att han inte brukar dricka på tisdagar, kanske på lillördag men inte tisdag. och att han inte är alkoholist. bara SÅÅÅÅ ARBETARKLASS ASSSSÅ * COOL, HÄFTI, BOHEMISK*. Jag vill inte sprida rykten gud förbjude.

Vad jag ska göra nu:

* baka nånting, helst chokladbollar. ska äta chokladbollar och plugga företag. resten får vänta. ska man resa sig ur askan som nån facking jesus på tredje dagen gör man det man kan och inte det som känns oöverstigligt dvs reportage, hemprov i etik OCH företagsprov på samma dag. 

* kanske äta popcorn och se på upp till kamp om jag orkar, ååh fan va kul, låter nästan så kul nu när jag skriver det att jag skiter i detdär med plugga och chokladbollar och går på dethär på direkten. om ni tycker att mitt matintag verkar excessive: har ätit en mängd mat som gränsar till existensminimum de senaste dagarna för det är vad man gör när man mår som man gör innan man lyckas packa ihop sitt mående till att det faktiskt kanske delvis beror på pms och att man därmed inte ska ge efter för det eftersom att man då ger efter för patriarkatet eller nåt; och pågrund av denna självinsikt eller kanske självmanipulation lyckas skjuta det åt sidan. i alla fall. då jag ätit sjukt lite senaste typ fem dagarna eller så, så ska jag nu UUUNNNNAAA MEJJ SJUUKA MÄNGDER FÖR ATT SKAPA EN BALANS ELLER ATT DET SKAPAR BALANS ÄR I ALLA FALL VAD JAG INTALAR MIG. 

Idag på bussen:

mannen framför mig vände sig om och gav mig onda ögat hela tiden. kanske för att jag och mikaela satt och pratade vilket är en nagel i ögat på dem som glömde hörlurarna hemma, vet hur det känns systrar och bröder, men i alla fall, till och med när han lämnat bussen vände han sig om och stirrade in på mig genom fönstret, jätteargt. dessutom hade han ett utseende av typsnitt evil så jag kommer kanske inte gå ensam vid hans hållplats i täfteå på ett tag. inte för att det hänt tidigare heller.    



I have reason to believe we both will be recieved in Graceland.


Åh doktor jag kan inte se skillnaden på idioti och romantik

jag är sugen på gröt och jag vet inte.  
ofta bli bättre och bättre och sen sämre igen bara.

Åh doktor jag kan inte se skillnaden på idioti och romantik

jag är sugen på gröt och jag vet inte.  
ofta bli bättre och bättre och sen sämre igen bara.

Och om jag var tråkig och du var ful, då hade vi kanske sluppit dethär

" att vara olycklig när man är ung är livsfarligt- när en ung människa är olycklig är olycklig det enda hon är. hon är olyckligheten själv och ingenting mer. när jag bodde på ångermannagatan var jag ingenting annat än min olycka, jag hade ingen annan identitet och inga andra intressen."

/ B. Malmsten

I gruset glänste diamanter, du sa: ingenting finns kvar här för mig.

Började gårdagen med att fara på utvecklingssamtal, där sas: ingenting, men mamma blev glad för betygen. Satt och läste Fria Tidningen på alkisbänken inne på Ica Gourmet tills bussen gick hem; kom hem. La mig och skedade och sov med Alfons i tre timmar, gick sen upp pch drack kaffe och åt ostriskakor med ost och smör på. For in igen, träffade Linnea och vi for på myrorna och kollade på massa ogudaktigt fula kläder och sen köpte hon en mössa som passade henne och åkte tillbaka till stan. Träffade Anna och Albin på apberget, satt en stund på Station sen i väntan på en fest som inte ens var en fest så jag for till Albin och sen kom Felicia och vi såg på film, snurrade med lustgas på en skolgård mitt i natten, satt på golvet i Albins rum och pratade om svamp och luktade på mandarinskal tills det var dags att gå. 

Kom hem och åt pizza i sängen klockan två på natten. 
Och juste, så slutade jag visst olycklig trots allt.  


Det hör hemma med dig.

och jag minns kvällarna tillsammans med s som avbrott i mitt liv.

I wear my heart like you do

kom att tänka på haffus fest när jag och albin satt vid högtalaren och skrek med i Lena 60.
(månen ser ut som en apelsinklyfta)

And I've been living hand to mouth, going on a year by now


Jag ska skriva om stockholm. men då måste jag koncentrera mig på att minnas vad jag gjort. Att dyka in: jobbigt.
Men en sak som hände nånstans längs vägen var att jag helt sonika kände: jag vill bli en riktig person igen. Inte riktig som i satsig och bra i skolan för nånstans så tror jag att that ship has sailed och jag menar kanske inte heller sluta sova bort hela eftermiddagarna för jag tror kanske inte jag kan göra det men jag vill engagera mig mer i politik, jag vill skriva längre texter igen, jag vill spela instrument mer. jag vill sluta låta bli att göra vad jag är bra på eller kanske inte bra men kapabel till åtminstone. 

jag har en taklampa nu och jag fick mvg på min etikanalys och jag har gjort en spelningslista som heter -Riktig person igen- och jag tror jag kan göra det här igen nu möjligtvis.  

If I could love, I would.



 
som man ser ut osminkad oredigerad, borta på prescription drugs.

förstår inte hur början på denhär vintern kan vara som exakt den förra. får samma sms från samma person. kommer hem från stockholm. lyssnar på psykakuten.

kanske för  ∞  ingen kan veta nu


För jag minns den första gången, och hur det kändes där.

Men nu är vi tillbaka och hade tänkt skriva något om detta men det får bli imorrn för någonstans mellan övik och hemma så kom jag att tänka på the olden days och min första kyss och att jag inte vill glömma den som jag minns att vår kära gamla älskade svenskalärare från högstadiet sa att hon hade när vi frågade henne, så jag har spenderat någon timme med att skriva lite mer en två dataskriva sidor om denna och känner att jag uppmanar andra om ni inte redan gjort det att göra det. tänk sen, då kan man göra en hel såndär snygg bok med massa noveller med folks första kyssar. uurrrmysigt. ,för att citera martina haag.

nämen även om dendär bokidën kanske var att spinna iväg så är det ändå en sak som är synd att glömma och är det väl glömt så är det glömt plus att ju fler detaljer om person och formation och destination desto mer uuuurmysigt att läsa om och komma ihåg på ålderns höst or that's just like my opinion. 

göre.  

Hejhej nu far jag stockholm

bye now i'm off to the hufvudstad of sweden just chillin smoking mentholcigarettes and drinking white cheap wine in paperbaged bottles with some alkisar at humelården and drinking coffee in sofas with foreigners at the hostel and buying broder daniel-shirts if available and watching the river flow and trees grow have fun while gone

Jag minns nästan allt han sa till mig

Du bara är här och är glad och har fint hår. Om det blev norrsken nu skulle jag kyssa dig och sen springa iväg.

I had a lick it caved my scull in like a brick

Var på vårdcentralen och fick bekräftat öroninflammation, var på bussen och fick en sms jag aldrig räknat med, var på annan buss och fick ett leende som en chockvåg.
Kom till ersboda och la mig i sängen bredvid kattungen i fyra timmar, det hann skymma. Så full av medicin att jag inte kunde vara vaken men inte kunde sova utan befann mig i ett wasteland däremellan skulle jag tro för det kom konstanta strömmar av syner som i en klarsynt dröm men jag kunde röra på min mun om jag tänkte på det och öppna ögonen när jag ville. Jag kände saker falla ner i mitt huvud och jag hörde ljud jag glömt att jag hört, har det någonsin funnits hallucinationer hade jag såna. mådde därefter när jag äntligen kunde sluta, grönblek i ansiktet.

och kattungen, denna mest utomjordiskt spektakulära av livsformer jag mött-  låg där bredvid mig och sov med huvudet gömt i tassarna och då och då sträckte han ut benet och rörde en mjuk och alldeles ny trampdyna över mitt vänstra ögonlock och kind.


we were born out of the ocean and we walk on the feet we have grown


Är sjuk; åt nästan en liter chokladkexglass plus går runt som en moder teresa i sjal virad runt huvudet. hade en högst bipolär dag.


Jag tyckte alltid världen om dig










bilder från lördagskvällen på ersboda som sen vart lördagsnatt på staden sen lördagsnatt tillbaka på ersboda och sova tre personer plus kattunge i dubbelsäng som sen vart söndagsmorgon som spenderades grillandes mashmallows över tända ljus, bada och äta godis under täcket och se orangutangfilm. det var bra timmar, saknar sällskapet, sugen på öl igen.

(detta var en kavalkad av högst osorterade bilder vissa redigerade andra inte men det skiter jag så att säga blanka fan i för det viktiga var att alla kom med och att ingen hade röda ögon like a monstrum)

nu känner jag för att melankoli-vandra och lyssna på noah and the whale hejrå

I DON'T WANT TO PLAY FOOTBALL.

update: le kitten gick just över min mage *dör*. Jag menar ge mig lite mer direkt solljus och jag lever i en belle and sebastian-låt.


Att jag faktiskt är glad och det har inte hänt sen inte vet jag

kattungen är bäst i världen för han kliver på tangentbordet och sätter tassen mot dataskärmen när jag försöker läsa bloggar.
haft bästa helgen ockå.
ska cykla till obs och panta tomburkar när det slutar regna, kattungen ligger över mina ben och busar med laddaren.


Future was our skin and now we don't dream anymore

om jag ger dig mitt renaste, lämnar jag då avtryck där jag varit?
om inte så bara för att kunna få återvända mot min vilja?

jjjjjjiiiiihhhhaaaahhhh

this is the room in one efternoon i knew i could love you and from above you how i sank into your soul into that secret place where no one dares to go


(dethär var ändå bästa känslan på nån vecka eller så)

Se på det som ett varsel om kommande tilldragelser

läste en blogg av en sentimental tjej så nu bajsar jag själv snart på mig av saknad.
sen börjar jag också se det romantiska i min helg och min hittillsa vecka. jag tror det har att göra med att min mens avtar = LIVET LEKER ALLT ÄGER. 
klippte luggen lite tänker typ gå och klippa lite mer för man ser ändå cool ut i randiga tröjor och ganska kort lugg.
gjorde ju en dreads för nån vecka sen, update: den gick av så är som en stump nu, märkte det nyss. tackar min goda ängel att jag inte gjorde i hela håret som jag hade tänkt för då hade livet varit ledsamt nu.


saknar trästock till tänderna, trästock var jättefint, saknar massa andra sommarkvällar också, nydalabrygga mitt i natten, hösten kan också vara bra. gud, måste äta, varit hungrig hela dagen.

-,-

det fina med att ha en kosthållning där ost utgör 50% är att hundarna alltid joinar en när man ska glufsa, hundar har en thing for ost. nu har alfons lagt sig under bordet för jag har osten framme så han kan inte gå men jag har inte ätit på typ en halvtimme så han behöver inte ha full beredskap. det fina med att han ligger under bordet är att man kan gosa in fötterna under hans huvud och så blir de varma. 

resten av denna dag ska jag spendera med att se på how i met your mother tills iprenen kickar in så att jag kanske för första gången på fyra nätter kan få slippa vakna klockan två sisådär av MR MENSVÄRK. :(

K BRY

Men seriöst kära mensvärk; vad görs? Jag menar har jag mens eller ska jag föda ett barn? Som det är nu; PLEASE SEND THE EPIDURAL THIS WAY THANKYOU.


"Om gud finns", för att ta till en klyschig öppning, så måste detta vara dennes vis att straffa kvinnor, kanske pågrund av mother issues eller dylikt, om man nu ska gräva i psykologin.

Säg bara till, har inget för mig och jag inget hellre vill

de har avverkat skogen och det luktar som av mandariner.

får svårt att vara hemma igen, vaknar mitt i nätterna, går mycket, åker mycket buss.

The whole scene is obscene, time will strip it away

i fredags firade vi johanna som det heter, igår var jag på pilgatan och fikade och sen for jag hem sen for jag tillbaka gick ångestpromenad genom västra stan hamnade i park med albin sen vips punkspelning på verket sen resten är för kul för att jag inte ska spara det till en riktig konversation.

sov tills två eller så i dag och har nu några timmar på mig att göra största delen av provet. det här var jättetråkigt jag vet jag funderar på att lägga av men det skulle kännas sjukt för jag har gjort det sen vadå tvåtusensju eller

You know in a year i'm gonna be happy

The dark of street is no solace to me, oh and i don't believe my conscience will ever be clear again.

RSS 2.0